Suriye hükümeti ile SDG arasında ateşkes ilan edildi: Sınırlar, enerji sahaları ve kamplar devrediliyor

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye hükümeti ile terör örgütü PKK/YPG’nin Suriye uzantısı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında ateşkes ilan edildi.

Suriye hükümeti ile terör örgütü SDG arasında varılan anlaşma kapsamında tüm sınır geçişleri ile petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü hükümete devredilecek.

Suriye hükümeti ile terör örgütü SDG arasında varılan anlaşma kapsamında gerekli güvenlik kontrollerinin ardından SDG’ye bağlı güçler Suriye Savunma Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’na entegre edilecek.

Suriye hükümeti ile terör örgütü SDG arasında varılan anlaşma kapsamında terör örgütü DEAŞ üyelerinin tutuklu bulunduğu kampların sorumluluğunu Suriye hükümeti üstlenecek.

 Suriye hükümeti ile terör örgütü SDG arasında varılan anlaşma kapsamında Suriyeli olmayan tüm terör örgütü PKK üyeleri sınır dışı edilecek.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x