Bursa’da Nilüfer ilçesinde yapılacak olan 32 derslikli okul binası ve spor salonu için bir protokol imzalandı. Protokol; Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Hayırsever Sabahattin Gazioğlu, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu tarafından birlikte imzalandı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş eğitime katkı sağlayacak protokolü sosyal medya hesabından duyurdu. Vali Demirtaş paylaşımında, “Nilüfer ilçemize yapılması planlanan 32 derslikli okul binası ve spor salonu yapımı protokolünü; Hayırsever Sabahattin Gazioğlu, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile birlikte imzaladık. Eğitim yatırımlarının ülkenin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunun bilinciyle hayırseverimize teşekkür ediyor, protokolün Nilüfer ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.







15 temmız ilköğretim okulu öğrencileri şubat depreminden bu yana mağdur sesleri duyulmuyor. Bu okul artık onlar için olsa. Ayrı okullarda farklı yerlerde eğitim görüyorlar
15 temmuz öğrencleri şubat depreminden bu yana mağdur bu okul beşevler mah onlar için yapılsa keşke. Farklı semtlerde farklı yerde eğitim görüyorlar
İnşallah demirciye yapılır