Müge Anlı’da kayıp alarmı: Mimar Ece Gürel Belgrad Ormanı’nda kayboldu

featured
JPEGmini
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Gültepe’deki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı’na yürüyüş yapmak için çıkmasının ardından 2 gündür haber alınamayan Ece Gürel için arama çalışması başlatıldı. Aile Müge Anlı’nın programında sesini duyurmaya çalıştı.

İstanbul’da kaybolan peyzaj mimarı Ece Gürel’in bulunması için Belgrad Ormanı’nda başlatılan arama çalışmaları sürüyor

Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyerek çıkan 36 yaşındaki Ece Gürel’in yakınlarının kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan arama çalışmaları, polis, AFAD, UMKE, AKUT ve çok sayıda ilçe belediyesine bağlı arama kurtarma ekiplerinin katılımıyla sürüyor.

JPEGmini

İstanbul İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma (İSAK) dalgıçları da Valide Sultan Bendi’nde dalış yaparak çalışma gerçekleştiriyor.

Kızlarının hayatından endişe duyan aile, Müge Anlı İle Tatlı Sert’e çıkarak seslerini duyurmaya çalıştı.

Gözü yaşlı aile günlerdir kızlarından gelecek bir haberi bekliyordu.

35 yaşındaki peyzaj mimarına bütün aramalara rağmen ulaşılamadı.

Son zamanlarda iş yerinde sorunlar yaşadığı anlatılan genç kadının psikolojik sorunlar yaşamış olabileceği de gündeme geldi.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x