Bursa’nın Keles ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitme 1 gün daha ara verildi.
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Keles ilçesinde eğitme 1 gün daha ara verildiği açıklandı. Keles kaymakamlığının yaptığı açıklamada, ”İlçemizde etkili olan don ve buna bağlı oluşabilecek muhtemel riskler nedeniyle 20/01/2022 Perşembe günü günü ilçe genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.
Keles’te eğitime kar engeli
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, 17 İLÇEDEKİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GÜN BOYUNCA KAPANAN 140 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI. YAĞIŞIN ETKİLİ OLDUĞU 24 MAHALLEDEKİ KAR MESAİSİ İSE KESİNTİSİZ SÜRÜYOR. (MEHMET ŞENSÖZ/BURSA-İHA)
Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gün boyunca kapanan 140 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Yağışın etkili olduğu 24 mahalledeki kar mesaisi ise kesintisiz sürüyor.

