Kayıp Narin’in amcası gözaltına alındı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Narin’in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındığı açıklandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülürken soruşturmada dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Olay, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kur’an kursuna giden 8 yaşındaki Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı. Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin’in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğu ihbarında bulundu. İhbarla bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Çalışmalara jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopterle de havadan destek verildi.

AMCA SALİM GÜRAN GÖZALTINDA

Arama çalışmaları sürerken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Narin’in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma da devam ediyor. Yürütülen soruşturma kapsamında, Narin’in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x