Kahramanmaraş’ta çiğköfte dükkanında deterjan kutusunda sos şoku: İş yeri kapatıldı

featured
KAHRAMANMARAŞ'TA BİR ÇİĞKÖFTE İŞLETMESİNDE KAYDEDİLEN GÖRÜNTÜLER ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ. GÖRÜNTÜLERDE, İŞLETME ÇALIŞANLARININ ÇİĞKÖFTE İÇİN HAZIRLANAN SOSU BOŞ BİR DETERJAN KABINA DOLDURDUĞU TESPİT EDİLDİ. (HALİL ULUBEY - MUSTAFA KUTLU/KAHRAMANMARAŞ-İHA) Kahramanmaraş'ta bir iş yerinde çiğköftenin üzerine deterjan kabı içindeki sosu döken esnafa 250 bin lira cezai işlem uygulanarak iş yeri kapatıldı. Kapatılan baraka benzeri bir yapıdan oluşan iş yeri ise belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta bir iş yerinde çiğköftenin üzerine deterjan kabı içindeki sosu döken esnafa 250 bin lira cezai işlem uygulanarak iş yeri kapatıldı. Kapatılan baraka benzeri bir yapıdan oluşan iş yeri ise belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Olay, Onikişubat ilçesi Yusuflar Mahallesi’nde faaliyet gösteren baraka tipli seyyar çiğköfte dükkanında meydana geldi. Sosyal medyada ‘Deterjan kabında sos’ görüntülerinin dikkat çekmesi üzerine İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri işletmeye denetim gerçekleştirdi. Denetimde, gıda ile temasa uygun olmayan plastik bidonların kullanıldığı belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından işletmeye 250 bin lira para cezası uygulandı, iş yeri kapatıldı. Daha sonra iş yerinin olduğu barakaya zabıta ekipleri tarafından el konularak bölgeden kaldırıldı. Konula ilgili sürecin devam ettiği bildirildi.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x