İnegöl’de sahte gasp oyununu polis bozdu: Babaannesinin maaşını harcayıp yalan söyledi

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, babaannesinin emekli maaşını çektikten sonra gasbedildiğini iddia eden gencin yalan söylediği ortaya çıktı.


Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Çelik Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre S.T. (23), babaannesinin emekli maaşını bankamatikten çekerek eve götürmek üzere yola çıktı. Sokakta yürürken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradığını, telefonunun ve cebindeki paranın gasbedildiğini öne sürdü. Olay sırasında yere düşerek yaralanan genç, çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen S.T.’nin beyanları üzerine polis geniş çaplı inceleme başlattı. Ancak yapılan araştırmalar ve gencin çelişkili ifadeleri sonucu olayın gerçek olmadığı anlaşıldı.


S.T., polis sorgusunda gasp iddiasını uydurduğunu itiraf etti. Gencin, babaannesinin maaşının bir kısmını harcadığı ve bunu gizlemek için yalan söylediği belirlendi.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x