Gürsel Tekin, kayyum olarak atandığı CHP binası önünde açıklamalarda bulundu

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sarıyer’deki CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde polis ekiplerinin dün gece aldığı güvenlik önlemleri sürüyor. Bugün kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, İl Başkanlığı binasının önüne geldi. İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulunan Tekin, “Biz çağrı heyetiyiz, kayyum belediyelerimizde” ifadelerini kullandı..

Kayyum Gürsel Tekin, bina önüne geldi. 

Gürsel Tekin CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulundu. Tekin’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

-Taraflar arasında süren sorun bir buçuk yıldır süren bir sorun ve mahkeme bir konu aldı, şikayet eden taraflar, bizi öneren arkadaşlarımız CHP’liler. Bizler kayyum değiliz, kayyum Esenyurt’ta, Şişli’de. Biz ilk günden itibaren olabildiğince bütün temasları kurduk. Bizim görevimiz uğradığımız haksızlığı bir an evvel bertaraf etmektir. 6 gündür sesimiz çıkmamasına rağmen baba ocağına el ele verelim dedik. Hiçbir şey bizi engelleyemez. CHP’lilerin bana hiçbir tepkisi olmaz. Sıkıntıların çözümü için diplomatik görüşmelerimiz devam ediyor. Partimizin uğradığı mahkeme koridorlarındaki sorunların çözümü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Biz kayyum değiliz, arkadaşlarımızın bu kudreti bu heyecanını Esenyurt’ta, Şişli’de görmek isterdim. 

-Benim buradaki görevim, arkadaşlarımın görevi provokasyona gelmek değildir, bizim baba ocağının kurumsal kimliğini muhafaza etmek gibi bir görevimiz var. Ailelerimiz, çocuklarımız, eşlerimiz edildik, bütün bunları biliyoruz. Birileri CHP’yi parçalamak isteyebilir, bizim alın terimiz var. CHP’nin birliğini muhafaza etmek için çok ciddi gayretler sarf edeceğiz. 

-Ben ilk günden beri Özgür Özel’i sizi ziyaret etmek istiyorum dedim, gitmişken sayın Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret edeyim dedim, Kılıçdaroğlu’nun özel kaleminden dönüş oldu. Özgür Özel’den olmadı. 

-Biz onurumuzla haysiyetimizle yaşayan insanlarız. Vatandaşın tepkisi başımın üstüne ama bize sosyal medyadan hakaret edenlerle hesaplaşacağım. Biz birilerini kovmak için buraya gelmedik, sevgili CHP yöneticileri sizlere rica ediyorum, sağda solda kayyum dediniz, o dediniz, kararda yazılı biz çağrı heyetiyiz. Kayyum belediyelerimizde, bu tepkiyi keşke belediyelerde gösterseydiniz. Sorunları çözmek için geldik.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x