Gemlik’te kaçak kazıya suçüstü: Jandarmadan nefes kesen operasyon!

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaçak kazı yapan 4 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde çok sayıda kazı aleti ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gemlik ilçesi Cihatlı Mahallesi’nde 16 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi sırasında kaçak kazı yapan dört kişi suçüstü yakalandı. Yapılan tespitlerde şahısların Y.A., A.U., Ö.Y. ve H.Y. olduğu belirlendi.

Kazı yapılan alanda yapılan incelemede, 1 adet rofeksan marka kamera ve tespit çubuğu, jeneratör, odun kesme testeresi, 15 tonluk kriko, el feneri, manevela, kazma, tahra, tahta çapa, 3 adet demir murç, 15 metre kablo düzeneği ve 25 metrelik tahta halat merdiven düzeneği gibi birçok kazı ekipmanı bulundu. Tüm malzemeler rızaen muhafaza altına alındı.

Olay yerinde yapılan üst aramasında Y.A. isimli şahsın üzerinde seri numarası bulunmayan bir adet Browning marka tabanca, tabancaya ait bir şarjör ve 20 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığına verilen bilgi ve alınan talimatlar doğrultusunda, A.U., H.Y. ve Ö.Y. isimli şahısların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı, Y.A.’nın ise 17 Nisan 2025 günü Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x