Gemlik Çarşı Deresi’nde temizlik seferberliği başladı

featured
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA DERE YATAĞINDA BİRİKEN ATIKLAR VE ÇEVREYİ OLUMSUZ ETKİLEYEN UNSURLAR TEMİZLENİYOR. (İHA/BURSA-İHA) Gemlik ilçe merkezinden geçen Çarşı Deresi'nde temizlik çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında dere yatağında biriken atıklar ve çevreyi olumsuz etkileyen unsurlar temizleniyor.
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gemlik ilçe merkezinden geçen Çarşı Deresi’nde temizlik çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında dere yatağında biriken atıklar ve çevreyi olumsuz etkileyen unsurlar temizleniyor.


Belediye ekipleri, dere yatağında iş makineleri ve personelle kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirirken, çalışmaların çevre sağlığının korunması, kötü koku oluşumunun önlenmesi ve su akışının daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla sürdürüldüğü belirtildi.


Yetkililer, temizlik çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda tamamlanacağını ifade ederken, vatandaşlardan dere yataklarına çöp ve atık bırakmamaları konusunda duyarlılık göstermeleri istendi.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x