Erdoğan, Putin ile ne zaman görüşeceğine ilişkin konuştu

featured
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSTANBUL'DA KEREM AYDINLAR CAMİİ'NDE CUMA NAMAZI SONRASI BASIN MENSUPLARININ SORULARINI CEVAPLADI. (EMRE SERTDEMİR - METİN BAŞAR/İSTANBUL-İHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmeye ilişkin, "Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlere ilgili soruya ise, "Türkiye'yi tarıyoruz taramaya devam ediyoruz. En iyi aday tespitlerini yaparak seçime hazırlanacağız" cevabını verdi.
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme konusunda, “Henüz tarih netleşmedi.

İstihbarat başkanım görüşmeleri yapıyorlar. Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

Tahıl koridoruna yönelik soruya ise Erdoğan, “Rusya ile aynı çizgideyiz. Tahılların una çevrilmesi ve bunların fakir ülkelere naklini yapacağız. Şu anda bile biz bakanlığımız olarak bu adımları atmaya, yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Fransa’nın yaptığı iş iyi değil. Geçmişteki yaptığı uygulamalar bütün bunlar dünyanın bütün kayıtlarında mevcut. Hele ki bunu Afrikalılar biliyor. Altın sevki durdurulmuş durumda, yapılan ülkelere zulmün karşılığıdır” şeklinde konuştu.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x