DOLAR 13,5404-0.85%

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasının devamında, “Teşkilatlarımıza kibri, hizipçiliği, nobranlığı sokmamış olmakla övünen partiyiz. Genel başkanından mahalle sorumlusuna kadar AK Parti’yi temsil eden hiç kimsenin davanın bu vasfına zarar vermeye hakkı yoktur” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyor.

AK Parti kuruluşundan bugüne kadar güçlü kurumsal geleneklerini korumuş bir partidir. Her işini istişare ile yürüten bir partiyiz. Asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde arttırmak değil her üyemizi partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir. 2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir. Muhalefet icraatta tembeldir. Onlar sadece seçimden seçimden vatandaşa gider, sonra bir daha dönüp arkalarına bakmazlar. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar, hatırlatanlara da saldırırlar.

AK PARTİ’Yİ TEMSİL EDEN HİÇ KİMSENİN DAVANIN BU VASFINA ZARAR VERMEYE HAKKI YOKTUR

Derdine çözüm bulunabilecek vatandaşın sıkıntısını gidemek boynumuzun borcudur. AK Parti teşkilatlarında görev üstlenen hiç kimsenin meseleye bunun dışında bir bakış açısı ile yaklaşması bizim açımızdan kabul edilebilir bir durum değildir. Teşkilatlarımıza kibri, hizipçiliği, nobranlığı sokmamış olmakla övünen partiyiz. Genel başkanından mahalle sorumlusuna kadar AK Parti’yi temsil eden hiç kimsenin davanın bu vasfına zarar vermeye hakkı yoktur. Önceliğimizi vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaya vereceğiz. Bunu yapamıyorsak o görev yerlerini boşuna işgal etmeyeceğiz. Yaptığımız hata, bıraktığımız eksik sadece şahsımızı değil davamızı da etkiler. Hep birlikte çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz.

2022 senesi partimizin kuruluşunun üzerinden 21 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır. Bir yıl sonra bugünlerde inşallah 2023’e nasıl ulaştığımızı, seçimleri nasıl organize edeceğimizi konuşacağız. Türkiye tüm mazlumlara ve mağdurlara kendi iradeleri ile hak ve özgürlüklerine en ileri standartlarında kavuşabileceklerini göstermiştir.

Şimdi çok daha büyük bir atılımın içine girdik. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz. Gezi olaylarından 17/25 Aralık’a kadar her saldırı aynı gaye ile tertip edilmiştir. Bizi yolumuzdan döndürmeye muvaffak olamadılar. Dünya salgınla başlayan sağlık krizi ve ekonomik krizle sarsılırken Türkiye hedeflerine doğru yürüyüşünü hızlandırmıştır. İhracatta 2021’i açıkladık, 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlediğimizin göstergesidir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP