BUSKİ’den Osmangazi’ye dev altyapı yatırımı: 2 kilometrelik yeni atıksu hattı başladı!

featured
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İL GENELİNDE ALTYAPIYI GÜÇLENDİRME HEDEFİYLE OSMANGAZİ İLÇESİNDE YENİ ATIKSU KOLLEKTÖR HATTI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. (İHA/BURSA-İHA) Bursa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde altyapıyı güçlendirme hedefiyle Osmangazi İlçesinde yeni atıksu kollektör hattı çalışmalarına başladı.
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde altyapıyı güçlendirme hedefiyle Osmangazi İlçesinde yeni atıksu kollektör hattı çalışmalarına başladı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Dereçavuş Mahallesi’nden Ovaakça Mahallesi’ne kadar uzanacak yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda atıksu kollektör hattının inşasına başlandı.Proje kapsamında 1, 1,2 ve 1,4 metre çaplarında kanalizasyon hatları imal edilerek bölgenin altyapı kapasitesi artırılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ovaakça’dan Hançerli Arıtma Tesisi’ne kadar olan bölgedeki atıksular, pompa kullanılmadan tamamen cazibeli sistemle arıtma tesisine ulaştırılacak. Böylece enerji verimliliği sağlanırken, altyapı sisteminin daha etkin ve sürdürülebilir şekilde işletilmesi mümkün olacak. Mayıs 2028 tarihine kadar tamamlanması planlanan proje sayesinde bölgenin atıksu altyapısı daha güçlü ve modern bir yapıya kavuşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve çevreci bir kent hedefi doğrultusunda altyapı yatırımlarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x