BUSKİ uyardı: Su sayaçlarına dikkat!

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla su sayaçları ve tesisatlarında meydana gelebilecek ‘don’ tehlikesine karşı abonelere uyarıda bulundu.


Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, kış şartlarının etkisini artırmasıyla birlikte hava sıcaklıklarının özellikle gece saatlerinde sıfırın altına düşme ihtimaline karşı, su sayaçları ve tesisatlarda meydana gelebilecek “don” tehlikesine karşı uyarıda bulundu. Açıkta olan su borularının soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılması ve cam yünü-talaş gibi çeşitli izolasyon malzemeleriyle izole edilmesi gerektiğinin bilgisini veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, buz tutmuş su sayacının herhangi bir ısıtıcı ile ısıtılmaması gerektiğine dikkat çekti.


Alınan tedbirlere rağmen, yaşanabilecek sıkıntıların çözümüne yönelik vatandaşların Alo 185 BUSKİ Çağrı Merkezi’nden yardım istenebileceği vurgulandı.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x