Bursa’nın o ilçelerinde su kesintisi olacak

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da 20 Ekim Salı günü Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki bazı mahallelerde arıza çalışmaları nedeniyle su kesintileri yaşanıyor. BUSKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre kesintiler, belirlenen saat aralıklarında uygulanıyor.

Nilüfer’de su kesintisi

Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Oduncu Sokak ve çevresinde arıza çalışması nedeniyle saat 13.50 ile 16.50 arasında su kesintisi yapılacak.

Yüzüncüyıl Mahallesi Prof. Dr. Erdal İnönü Caddesi ve çevresinde ise saat 09.45 ile 14.00 arasında su kesintisi planlandı.

Osmangazi’de su kesintisi

Osmangazi ilçesinde üç mahallede arıza kaynaklı su kesintileri uygulanıyor.

Çeltikköy Mahallesi Şevim Sokak ve çevresinde saat 09.45 ile 11.00 arasında, Fatih Mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı ve çevresinde saat 12.15 ile 14.00 arasında su kesintisi yapılması planlandı.

Soğanlı Mahallesi Yavuz Sokak ve çevresinde ise saat 13.45 ile 15.00 arasında su kesintisi uygulanacak.

Yıldırım’da su kesintisi

Yıldırım ilçesinde Akçağlayan, Çınarönü ve Yiğitler mahalleleri kesintiden etkilenecek.

Akçağlayan Mahallesi Bademli Sokak ve çevresinde saat 09.50 ile 11.50 arasında, Çınarönü Mahallesi Çınarönü Caddesi ve çevresinde saat 10.15 ile 13.00 arasında su kesintisi yapılması planlandı.

Yiğitler Mahallesi B14. Sokak ve çevresinde ise saat 14.30 ile 17.00 arasında arıza çalışması nedeniyle su kesintisi uygulanacak.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x