Bursa’da 27 Ağustos 2026 Perşembe günü arıza ve çalışma nedeniyle bazı ilçelerde su kesintisi uygulanacak. BUSKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre kesintiler gün içerisinde farklı saat aralıklarında gerçekleştirilecek.
Nilüfer
Balat Mahallesi: Gündoğdu Sokak ve civarında arıza çalışması nedeniyle 11.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Osmangazi
Yeni Karaman Mahallesi: 5. Kader Sokak ve civarında arıza çalışması nedeniyle 14.40-16.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.
Yenişehir
Kavaklı Mahallesi: Çalışmalar kapsamında mahalle ve civarında 21 Ağustos-28 Ağustos tarihleri arasında, 08.00-18.00 saatlerinde su kesintisi yapılacak.
Yıldırım
Duaçınarı Mahallesi: Dıramalı Sokak ve civarında arıza çalışması nedeniyle 12.00-16.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.
Karapınar Mahallesi: Debimetre değişimi ve yeni imalat çalışmaları nedeniyle 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Kesintinin uygulanacağı bölgeler arasında Yeşim Tekstil-Et Balık Kurumu civarı, Ankara Yolu Caddesi’nin güneyi, Deliçay’ın doğusu, 21. Cadde’nin batısı ile 167-168. sokaklar ve 22-158. caddelerin kuzeyinde kalan bölge bulunuyor.
Çalışmaların erken tamamlanması halinde belirtilen saatten önce hatta su verilebileceği belirtilirken, abonelerin tedbir amacıyla musluklarını kapalı tutmaları istendi.Bursa’nın o ilçelerinde su kesintisi olacak






