Bursa’da trafikte cayır cayır yanarken facianın önüne geçti

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da tır dorsesinde meydana gelen yangında trafikte panik dolu saatler yaşandı. Sürücü ise dorseyi tırdan ayırarak büyük bir facianın önüne geçti.

Yangın, İzmir Bursa İstanbul otobanı Orhangazi ilçesi yakınlarında çıktı. Alınan bilgiye göre; Mehmet Akın (47) idaresindeki 49 AAH 798 plakalı Bursa’dan İstanbul istikametine doğru seyir halindeyken dorsenin lastiklerinden yanmaya başladı. Sürücünün son anda yangını farkedip emniyet şeridine çektiği TIR’ın kupa bölümünü dorseden son anda ayıran sürücü daha sonra yangın tüpü ile alevlere müdahale etmek istedi.


ALEVLER TÜM DORSEYİ SARDI


Yangın kısa sürede büyüyerek dorseyi sardı. Rulo karton yüklü olduğu belirlenen dorse bir anda alev topuna dönerken olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan dorseye müdahale etti. Dorse yangını nedeniyle otoyolda trafik kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x