Bursa’da tatil olmayınca veliler çocuklarını okula göndermemeyi seçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Bursa’da etkisini artıran kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkilerken, okullarda da devamsızlık yaşandı. Yıldırım ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan İhsan Dikmen Ortaokulu’nda öğrencilerin neredeyse tamamı, velileriyle birlikte okula gitmeme kararı aldı.


Gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı sokakları beyaz örtüyle kaplarken, sabah saatlerinde okul çevresinde sessizlik hakim oldu. Okula gitmeyen öğrenciler karın tadını çıkarmayı seçti.


Çocuğu bu okulda öğrenim gören Özkan Köse, yaşanan duruma ilişkin değerlendirmede bulunarak, bu tür hava şartlarında daha erken tedbir alınması gerektiğini söyledi. Veli, hem öğretmenler hem de veliler açısından bilgilendirmenin önemine dikkat çekerek, “Malum kış şartları, burası da yüksek kesim olduğu için arabalarımızı çıkaramıyoruz, kapılarını bile açmakta zorlanıyoruz. Bu gibi durumlarda eğitim aksıyor.

Öğretmenlerimiz de ister ki öğrenciler tam gelsin, eğitimi sağlıklı şekilde sürdürelim. Yetkililerimiz bunu öncesinden sezip buna göre önlem ve kararlar alırsa herkes için daha iyi olur. Bir yandan da çocuklarımız tatillerde ekranların önüne geçiyorlar, okulda olması belki de daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x