Bursa’da tabelaya çarpan halk otobüsü umursamadan yoluna devam etti

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da bir halk otobüsü hızını alamayarak kaldırıma çıkarak tabelaya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle tabela ve kaldırım zarar görürken sürücü umursamadan yoluna devam etti.

Olay, sabah saat 5.30-6.00 sularında Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi 2. Vatan Caddesi’nde meydana geldi. seyir halindeki bir halk otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kaldırıma çıkarak bir tabelaya çarptı. Çarpmanın ardından olay yerinden uzaklaşan otobüsün, sis farını düşürdüğü öğrenildi. Olayın ardından çevrede yaşayan bir vatandaş durumu, “Sis farını düşürmüş, gelsin alsın, alırken de tabelayı düzeltsin” sözleriyle dile getirdi.

Çarpma sonucu kaldırımda ve tabelada hasar meydana gelirken, otobüs yetkililerinin konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x