Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kent içi toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 23.59’a kadar BursaRay, tramvay ve resmi plakalı otobüslerde BursaKart kullanmak suretiyle ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
Yapılan açıklama şu şekilde:
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda tüm hemşehrilerimiz için ulaşımı kolaylaştırıyoruz.
🔹 Ücretsiz Ulaşım: Gün boyu saat 23.59’a kadar BursaRay, tramvay ve kent içi ayakta yolcu taşıyan otobüslerde BursaKart ile ulaşım tamamen ücretsizdir.
🔹 Gece Ek Seferleri: BursaRay seferleri gece saat 01.00’e kadar uzatılmıştır.
🔹 Ücretsiz Ringler: * Acemler – Hüdavendigar Kent Parkı arası (12.00 – 23.30)
B.U.Ü. Yurtlar Bölgesi – Hüdavendigar 2 Kapısı arası (Gidiş: 15.30 / Dönüş: 23.30) ring seferlerimiz hizmetinizdedir.
Güvenli ve keyifli yolculuklar dileriz. Bayramımız kutlu olsun!







