Bursa’da tarihi Tarihi Uzun Çarşı’da bulunan bir mağazanın çatısında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
Yangın, merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Bursa’nın sembollerinden Tarihi Uzun Çarşı’da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple bir gelinlikçide başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çatı katını sardı. Alevlerin yükseldiği anlarda çevrede bulunan vatandaşlar büyük korku yaşarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun çabalar sonucunda alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.




