Bursa’da başıboş atlar, bir oyun parkında dolaşarak dikkat çekti. Parka giren atlar, çimenleri yiyerek parkın içinde serbestçe dolaştı. O sırada parkta kimsenin olmaması, olası bir kazayı önledi.
Atlar Oyun Parkında Dolaştı
Olay, Gürsu ilçesindeki bir çocuk oyun parkında yaşandı. Sabah saatlerinde parka giren başıboş atlar, uzun süre parkın içinde dolaştı. Çimenleri yiyerek vakit geçiren atlar, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Atların parktaki rahat tavırları, bölgedeki sakinlerin dikkatini çekti.
Herhangi Bir Kaza Yaşanmadı
Atların parka girdiği sırada çocukların olmaması büyük bir tehlikenin önüne geçti. Vatandaşlar, başıboş hayvanların güvenliği tehdit edebileceği ve benzer durumların yaşanmaması için tedbir alınması gerektiğini belirtti.







