Bursa‘da gündüz saatlerinde otomobil çalmaya kalkışan hırsızlık şüphelisi şahıs, parti binasında görev yapan polis memurunun dikkati sayesinde yakalandı. Bir siyasi partinin il başkanlığının yer aldığı binada nokta görevi yapan polis, yakaladığı şüpheliyi en yakın polis merkezine götürerek teslim etti.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde boş arsada park halinde olan otomobilin, kapılarının bir şüpheli tarafından zorlandığını fark eden siyasi parti binasında görevli polis memuru, kontrol için otomobilin yanına gitti.

Şüpheliyi otomobilin içinde suçüstü yakalayan polis memuru şahsı gözaltına aldı. Olay yerine çağırılan polis ekibiyle şüpheli polis merkezine götürüldü.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.