Bursa’da 2 ay önce çöken duvar hem yolu hem de camiyi kapattı!

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Bursa‘da Aralık ayında bir caminin yanındaki istinat duvarının çökmesiyle kapanan yol, aradan geçen süreye rağmen halen trafiğe açılmadı. Çift taraflı olarak kapatılan yol sebebiyle hem sürücüler hem de mahalle sakinleri mağduriyet yaşarken, bölge halkı yetkililere sürecin hızlandırılması çağrısında bulundu. Cami ve Kuran Kursu’nun da iki aydır kapalı olması tepkilerin odağı oldu.


Edinilen bilgiye göre, Nilüfer ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde bulunan caminin bitişiğindeki istinat duvarı yaklaşık 2 ay önce çöktü. Olay sonrası güvenlik gerekçesiyle yol araç ve yaya trafiğine, Cami ve Kuran Kursu da vatandaşlara kapatıldı. Ancak geçen süre zarfında bölgede herhangi bir somut çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, kapanan yolun günlük yaşamı olumsuz etkilediğini ifade etti.


Mahalle sakinleri, yolun kapalı olması nedeniyle alternatif güzergâhların kullanıldığını, bu durumun hem trafik yoğunluğunu artırdığını hem de camiye ulaşımı zorlaştırdığını dile getirdi.


Bölge halkı, herhangi bir ilerleme kaydedilmemesinden dolayı tepkili olduklarını vurgulayarak, yetkililerin çalışmaları hızlandırmasını ve hem yolun hem de cami çevresinin güvenli hale getirilerek yeniden kullanıma açılmasını talep etti.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x