Bursa Leylek Şenliği için ücretsiz ulaşım: Ring seferleri düzenlenecek!

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Karacabey Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek Bursa Leylek Şenliği öncesi ulaşım düzenlemesi açıklandı. Vatandaşlar, etkinlik alanına ücretsiz ring seferleriyle ulaşabilecek.


Bursa‘nın Karacabey ilçesine bağlı Eskikaraağaç Mahallesi’nde 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Bursa Leylek Şenliği için hazırlıklar tamamlandı. Doğa ve yaban hayatı temasıyla düzenlenecek organizasyonda ziyaretçilerin etkinlik alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacak.


Türkiye’nin Avrupa Leylek Köyleri Ağı’ndaki tek temsilcisi olan Eskikaraağaç’ta düzenlenecek şenlik kapsamında doğa gözlemleri, atölyeler, konserler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Uluabat Gölü çevresinde yapılacak programlarla binlerce ziyaretçinin bölgeye gelmesi bekleniyor.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenleme kapsamında, şenlik süresince Üniversite Metro İstasyonu ile Eskikaraağaç Mahallesi arasında ücretsiz ring seferleri yapılacak. Böylece vatandaşlar etkinlik alanına herhangi bir ulaşım ücreti ödemeden ulaşabilecek.


İki gün sürecek organizasyonun, bölgenin doğal güzelliklerinin tanıtımına ve turizm hareketliliğine katkı sağlaması hedefleniyor.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x