Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi‘nin Temmuz ayı 2. oturumunda, Bursaspor’a tahsis edilmiş olan bir arsaya benzinlik açma ruhsatı verilmesi konusunda önemli bir karar alındı. Ancak karar süreci, partiler arası farklılıklar ve çekimserliklerle dolu oldu.
AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, söz konusu arsaya benzinlik açılması için olumlu oy kullandılar. Ancak CHP grubu ise çekimser oy kullanarak karara karşı çıktı.
Dikkat çeken bir ayrıntı ise CHP’li Başkan Mustafa Bozbey‘in, partisinin grup kararına aykırı olarak evet oyu vermesiydi.
Benzinlik ruhsatı kararının alınmasıyla ilgili olarak, Bursaspor’un bu konudaki taleplerinin nasıl karşılandığı ve gelecekteki etkileri merak konusu olmaya devam ediyor.









