Başkan Bozbey’den açıklama: Yangınla ilgili 03 plakalı araçtaki 2 kişi yakalandı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Harmancık’ta yangın bölgesinden başka bir noktada çıkan şüpheli yangınla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bozbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Harmancık’ta ana yangın bölgesinden uzakta, gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan şüpheli yangını, ekipler ve vatandaşlarla kısa sürede kontrol altına aldıklarını belirtti.

Bu noktada başlayan yangına ilişkin görgü tanıklarının ifadeleri ve tespitleri doğrultusunda emniyet güçlerine, şüphelerini ve resmi şikayeti ilettiklerini aktaran Bozbey, şunları kaydetti:

“Belediyemize ait araçlar ve köylülerimizin tankerleri, eşgüdüm içinde çalışarak yangının büyümesini engelledi. Vatandaşlarımızın dikkati ve emniyet güçlerimizin hızlı müdahalesiyle, sabotaj şüphesiyle 03 plakalı araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Söz konusu kişilerle ilgili hukuki süreci dikkatle ve yakından takip ediyoruz. Adli makamlarımıza güvenimiz tam. Eğer gerçekten kötü niyetli bir girişim veya sabotaj ihtimali söz konusuysa, bu girişimde bulunanların yargı önünde gereken karşılığı bulması için üzerimize düşen tüm adımları atacağız. Vatandaşlarımızı sağduyulu ve dikkatli olmaya davet ediyoruz.”

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x