Balıkesir’de hastane tuvaletine gizli kamera yerleştiren şahıs evinde ölü bulundu

featured
BANDIRMA EĞİTİM VE ATAŞTIRMA HASTANESİ'NDEKİ GİZLİ KAMERA SKANDALININ FAİLİ TARIK ÖZCAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU (GÖKHAN DAĞLI - UMUT OSMAN SUNCİ/BALIKESİR-İHA) Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hastanenin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hastanenin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak görüntü kaydettiği tespit edilen şahıs, evinde ölü bulundu.


Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan gizli kamera skandalı zanlısı T.Ö. (52), Bandırma’nın Sunullah Mahallesi’ndeki ikametinde ölü olarak bulundu. T.Ö.’nin evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. T.Ö.’nün cenazesi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahsın ölümünde kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine bir çanta içine yerleştirilmiş şekilde gizli kamera düzeneği kurduğu ortaya çıkan T.Ö. gözaltına alınmış ve sorgusunda 4 yıl boyunca bu şekilde görüntü kaydettiğini itiraf etmişti. T.Ö. tutuksuz olarak yargılanıyordu.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x