Ahmet Yıldız, Osmangazi için aday adayı olduğunu açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla adaylar belli olurken uzun süre AK Parti‘de birçok görev üstlenen Ahmet Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.

AK PARTİ 28. Dönem 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı olan Yıldız, daha önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Ak Parti Grup Başkan Vekili, Sri Lanka Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu, Dünya Fahri Konsoloslar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi gibi çeşitli görevlerde bulunmuştu.

Ahmet Yıldız’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım;

Gençlik yıllarımdan bu yana Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK davamızın her kademesinde görev almaktan her daim onur ve gurur duydum.

Bu kutlu davaya ve kadim şehrimiz Bursa’mıza hizmet yolunda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Osmangazi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuru yapmış bulunmaktayım.

Türkiye Yüzyılı vizyonu ve gönül belediyeciliği şiarıyla Bursa’mız için çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun.

Bursa’mıza, Osmangazi’mize hayırlı uğurlu olsun

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x