8 Mart’a özel keçe atölyesi: Bursa’da Kadınlar Dayanışma için üretti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen keçe atölyesine katılan kadınlar, el emekleri ile çeşitli süs eşyaları hazırladı.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, keçe kumaşlar, renkli iplikler, düğmeler ve süsleme malzemeleri kullanılarak birbirinden renkli ürünler hazırlandı. Kadınların dayanışma ve ortak üretim gücünü bir kez daha ortaya koyan ürünler, 8 Mart Pazar günü yapılacak yürüyüşte kullanılacak.


Kadın mücadelesinin simgeleriyle zenginleştirilen çalışmalarda katılımcılar hem kendi tasarımlarını oluşturdu hem de fikir alışverişinde bulunarak kolektif üretim deneyimi yaşadı. Keyifli vakit geçiren ve ortak bir amaç doğrultusunda üretmenin mutluluğunu paylaşan kadınlar, düzenlenen etkinlik dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bursa Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x