Fenerbahçe, Austria Wien deplasmanında

Austria Wien Fenerbahçe maçı canlı yayınla heyecan dolu mücadeleye sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe Austria Wien’in konuğu olacak.

Jorge Jesus önderliğinde 3. ön eleme turunda Slovacko’yu eleyerek play-off turuna yükselen Fenerbahçe grup aşaması öncesi son engelde Viyana’da Austria Wien’i geçerek Kadıköy’e avantajlı dönmeyi hedefliyor. En iyi ilk 11 kadrosu ile sahaya çıkacak olan Fenerbahçe’nin Austria Wien mücadelesi naklen canlı yayınla ekranlara gelecek.

Müsabakada Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak. Avrupa kupalarında 245. karşılaşmasına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, daha önce oynadığı 244 müsabakada 88 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşamıştı.

İLK 11’LER

Austria Wien: Früchtl, Galvao, Huskovic, Mühl, Wustinger, Braunöder, Ranftl, Fischer, Fitz, Martins, Koumetio.

Fenerbahçe: Altay, Lemos, Szalai, Peres, Ferdi, Crespo, İsmail, Alioski, Rossi, King, Serdar Dursun

AUSTRIA WIEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Austria Wien – Fenerbahçe maçı 18 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE’NİN AUSTRİA WİEN MAÇI KADROSU AÇIKLANDI

UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda deplasmanda Austra Wien ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu açıklandı. Kadroda Bruma ve cezalı Emre Mor yer almadı. Yeni transfer Alioski ile sakatlıkları geçen Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci ise kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe’nin kamp kadrosu:

Altay, Ertuğrul, İrfan Can, Osayi-Samuel, Szalai, Lemos, Gustavo Henrique, Peres, Ferdi, Novak, Alioski, Arao, Zajc, Crespo, İsmail, Lincoln, Arda, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Rossi, King, Valencia, Serdar Dursun

Exit mobile version