Bursa’da hırsızlar hız kesmiyorlar!

Bursa’da her geçen gün hırsızlık oranları artarken bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde yer alan ilk hırsızlık vakası Nilüfer ilçesine bağlı Demirci Mahallesi’nde gerçekleşti. Şüpheli şahıs 5 katlı bir binanın 5.katına hırsızlığa girerken suçüstü yakalanarak polise teslim ediliyor.

Bir başka olayda iki kağıt toplayıcı şahıs, yol kenarında duran çöp konteynerini çek çek arabasına koyup çaldılar. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Nilüfer Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 2 kağıt toplayıcı şahıs yol kenarında bulunan çöp çöp konteynerini gözüne kestirdi. Daha sonra “kağıt arıyormuş” gibi yapıp çöp konteynerini çek çek arabalarına koyarak kayıplara karıştılar. Bu anlar kameralara yansıdı.

Farklı bir hırsızlık olayında ise şüpheli şahıs dükkan kepengine kilitlenmiş el arabasını gözünü kırpmadan soğuk kanlılıkla alarak oradan uzaklaşıyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan diğer olayda ise hırsız bu kez sakar çıkıyor. Yıldırım Erikli Mahallesi’nde bulunan bir dükkanın önünde bağlı olan elektrik kablolarını sökmeye çalışırken yere düşüyor. Engellere aldırmadan kabloyu yerinden sökerek çalıyor.

Exit mobile version