Bursa’da şaşkınlık veren hırsızlık… Çalıştığı yerden bidon bidon mazot çaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da bir nakliye firmasında şoför olarak çalışan adam çalıştığı kamyondan sürekli mazot çalarak bir depoya istifledi. Patronun dikkati sonucu yakayı ele veren çalışan polisin baskın yaptığı bir depoda çok sayıda dolu mazot bidonu ele geçirildi.


Olay, merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, özel bir işletmeye 2 yıl önce şoför olarak başlayan A.D (55) firma sahibi H.T.’nin (61) titiz takibi sonrası çalıştığı araçtan mazot çalarken suçüstü yakalandı. Çaldığı mazotu evinin yakınındaki depoya stoklayan ve yaklaşık 30 bidon mazotla suçüstü yakalan zanlı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Küçükbalıklı Merkez Karokulu’na götürüldü.


Öte yandan yaşanan vahim olay sonrası isyan eden firma sahibi H.T., “6 ayda 300 bin lira zararım oldu. Bu kişiye babalık yaptım. Karşılığında bana nankörlük yaptı’ diyerek sitem etti.

Takip Et
Bildir
guest
Kimse görmeyecek. Yorumunuza cevap yazıldığında bildirim almak için. (İsteğe Bağlı)

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
0
Habere yorum yapabilirsiniz.x